Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του μαθήματος-συμβουλευτική Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός, οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού στα Τρίκαλα.
Τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές τους, Μαρία Μπαραμπατζή Κοινωνιολόγο, υπεύθυνη της διδασκαλίας του μαθήματος, Λουμπάκη Σταυρούλα Φιλόλογο  και Νικολαΐδου Παρασκευή Καλλιτεχνικών, υποδέχτηκε ο κ.Τζερεμάκης Βασίλειος αξιωματικός και διδάσκων στην σχολή, ο οποίος τους ενημέρωσε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις.
Η παρουσίαση ήταν πλήρης και πολύ κατατοπιστική και ενθουσίασε τα παιδιά τα οποία υπέβαλλαν και ερωτήσεις τις οποίες είχαν προετοιμάσει.
Η προσέγγιση των παιδιών από τον κ. Τζερεμάκη ήταν με μεγάλη ειλικρίνεια και πολύ φιλική.
Γενικότερα η υποδοχή ήταν θερμή. Στα παιδιά μας προσέφεραν και φυσικούς χυμούς για κέρασμα.
Οι μαθητές μας αξιολόγησαν την ενημέρωση ως θετική, ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική και ευχαρίστησαν για την ευκαιρία που τους δόθηκε να επισκεφθούν την Σχολή.
Ευχαριστούμε τη ΣΜΥ, την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, την κ. Καραμπατζάκη Αγγελική υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Μαγνησίας και όλους που βοήθησαν στην πραγματοποίησή της.
Επισυνάπτονται και οι ερωτήσεις που είχαν ετοιμάσει για την παραπάνω επίσκεψη, τα παιδιά με τους υπεύθυνους καθηγητές του προγράμματος.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου