Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πρόγραμμα: Ημέρα 5η

Καλημέρα, έστω και αργοπορημένα. 
Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε από το Ρήγιο (Reggio Calabria) και συγκεκριμένα στο μουσείο με τα περίφημα μπρούτζινα αγάλματα του Φειδία, τα οποία όμως δεν είχαν την τύχη να τους αφήσουν να τα δουν. Αντ' αυτού όμως είδαν άλλα ελληνιστικά αγάλματα.
  Στη συνέχεια η αποστολή πέρασε έξω από το σημείο στο οποίο βρισκόταν η Σκύλλα και το οποίο είδαν τα παιδιά.
   Το απόγευμα (στις 13:45 ώρα Ελλάδος που μιλήσαμε ήταν σε στάση στο δρόμο) φτάνουν στη Μασσερία Σαντ' Άντζελο στο Κοριλιάνο ντ' Ότραντο (γνωστό αγρόκτημα με κάθε λογής ζώα), με ελεύθερο το απόγευμα για τα παιδιά.
   Καλεσμένοι της αποψινής βραδιάς, ο Franco Corliano που έχει γράψει το γνωστό "Άνδρα μου πάει" (FRANCO CORLIANO ENCARDIA ANDRA MOU PAEI)  , η περσινή διευθύντρια (συνταξιούχος πλέον), από το σχολείο αδελφοποίησης της προηγούμενης χρονιάς, με δύο συναδέλφους, ο Γκρικάνος γνωστός μουσικός Filieri που έχει γράψει βιβλία για την Ελληνική γλώσσα και διατήρησή της. Επίσης καλεσμένοι της βραδιάς είναι η Ελληνική κοινότητα του Μπρίντιζι και η πρόεδρός της κα Μαρία Θεοδωρίδου. Όλη αυτή η όμορφη βραδιά θα κλείσει με τραγούδια τοπικά από την οικογένεια Avantagiato και μπορείτε να πάρετε μία "γεύση" από εδώ: Famiglia Avantaggiato - Ndt 2007.

10/4   Φωτογραφικό Λεύκωμα














11/4  Φωτογραφικό Λεύκωμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου